Log in

Transportzichtbaarheid op internet

Onze applicatie krijgt steeds meer zichtbaarheid op internet. We zijn opgemerkt door het sistrix- en g2-systeem op het wereldwijde internet.

 Door een verbeterd check-in proces in de PWA applicatie te publiceren, vergroot je je aanwezigheid op social media. Volgens internetmarketingspecialisten is het de moeite waard om te investeren in elementen die het delen op sociale media vergroten. Verhoogt het aantal sterren in de beoordeling en wordt beter ontvangen door gebruikers. Inhoud die wordt gepubliceerd als een incheckproces, wordt beschouwd als organisch verkeer. Het delen van incheckprocessen wordt nooit als niet toegestaan ​​beschouwd door het veranderende Google-algoritme. Daarom kan een investering in een mooi geïllustreerd registratieproces voor vrachtwagenlading worden beschouwd als een organische beweging op sociale media.

transport visibility on internet 2

3 LAGEN SOCIA MEDIA INCHECKEN

Het incheckproces op het gebied van transport omvat drie lagen: logistiek, expeditie, transportbedrijven. Dit ene proces combineert drie dubdomains tot één domein. Stel je voor dat internetzoekmachines transport.truckercheckin en spedition.truckercheckin en logistics.truckercheckinch zien als één domein van truckercheckin.com. Teksten en illustraties van het incheckproces moeten begrijpelijk en toegankelijk zijn voor 3 transportafdelingen. Grafische voorstellingen die het laad- en losproces illustreren, zouden niet alleen de nieuwsgierigheid van de vrachtwagenchauffeur moeten bevredigen, maar ook de vragen van de expediteurs vanuit het kantoor moeten beantwoorden.

BESCHIKBAARHEID ALS ADVERTEREN IN SOCIALE MEDIA

Het identificeren van een gemakkelijk toegankelijk incheckproces kan een onderdeel zijn van een marketingcampagne op sociale media. Het stereotype van een platgedrukte folder met een kaart gemaakt in een tekstverwerker moet naar het museum worden gestuurd. Zal REMOTE CHECK IN in de toekomst beschikbaar zijn op sociale media? Als dit het geval is, is het zo snel mogelijk beschikbaar in China.

No Internet Connection