Log in

Evaluatie als backlink-frame

Je logt in op TruckerCheckIn, schrijft een review voor een bedrijf op het gebied van Transport, Expeditie en Logistiek en biedt de optie ONLINE EMBED RATING voor website-ontwikkelaars.

Eén recensie op onze portal is voldoende om de EMBED-optie te activeren, waardoor websitemakers HTML-broncode klaarmaken met een resultaat gegenereerd in sterren.

Netlinking: backlinks maken voor SEO-optimalisatie

Dit is de naam van de techniek die wordt gebruikt door specialisten op het gebied van zoekmachineoptimalisatie, het bestaat uit het creëren van links naar de URL van de hoofdpagina van de gepromote applicatie of website. Gebruikersrecensies en beoordelingen zijn een van de elementen die een mobiele applicatie of website promoten. Daarom is gemakkelijke toegang tot online recensies en de component die directe toegang biedt om een ​​recensie te schrijven een element dat elke applicatie-ontwikkelaar in gedachten moet houden. De hint is heel eenvoudig: plaats deze code waar u wilt dat de plug-in op uw website verschijnt.

Waarom zijn beoordelingen en meningen belangrijk?

Sinds enkele jaren wordt de term 'sociaal bewijs' gebruikt, wat betekent dat beoordelingen van een product, bedrijf of instelling sociaal geaccepteerd worden. De waardering uitgedrukt in het aantal sterren is gemakkelijk te lezen en te onthouden in vergelijking met een schaal van 0 tot 100 procent. Het plaatsen van een add-on met een hoge beoordeling heeft een positief effect Hoe uw bedrijf wordt gezien door applicatiegebruikers U kunt de kennis uit beoordelingen gebruiken om uw applicatie te verbeteren of problemen en bugs te melden. Snelle reactie op beoordelingen is van onschatbare waarde en toont professionele klantenservice aan. De trefwoorden die in de beoordeling worden gebruikt, vormen een aanvullend element van SEO-technieken.

Het aantal recensies op internet neemt met de dag toe. Sommige bedrijven hebben tienduizenden recensies op beoordelingssites. Misschien zal het nieuwe Gogol-algoritme de kracht van beoordelingen van thematisch gerelateerde websites vergroten en zal het een impuls zijn voor de ontwikkeling van de Domain Authority en Page Ranking.

No Internet Connection