Log in

Levering aan het winkelcentrum

We hebben de grootste winkelcentra in Groot-Brittannië, Canada en zelfs India aan onze database toegevoegd, zodat vrachtwagenchauffeurs hun ervaringen met lossen kunnen delen voor de wintervakantie. We raden u aan bezorgkaarten toe te voegen.

Winkelcentra worden het hele jaar door bevoorraad door vrachtwagens, maar de warmste periode is de herfst en winter. Sommige winkelcentra hebben een indrukwekkend aantal winkels, de grootste met meer dan 200 winkels.
Moderne winkelcentra hebben speciaal ontworpen bouwdelen voor de afdeling logistiek en transport. Sommigen van hen bevinden zich vooral in logistieke districten van grote steden om het transport van goederen zo snel en goedkoop mogelijk te laten verlopen. Tijdens gesprekken met chauffeurs die goederen afleverden in de grootste winkelcentra van Europa, kwam ik erachter dat sommige winkelcentra in de centra van grote steden moeilijk toegankelijk zijn vanwege smalle straatjes. Persoonlijk heb ik enorme vrachtwagens achteruit zien rijden door straten vol met klanten, dus leveringen in stadscentra zijn beperkt in de tijd en meestal erg vroeg. Ik hoorde ook van situaties waarin een vrachtwagenchauffeur vast kwam te zitten in een smal straatje, de manager van de transportafdeling vroeg expediteurs om drie busjes vanwege de extreem smalle toegangsweg naar het winkelcentrum, de expediteur wilde samen met de eigenaar van het transportbedrijf sparen en in plaats van 3 kleine auto's stuurden ze 1 grote die de bottleneck niet kon passeren. In de meeste Europese hoofdsteden zijn leveringen aan stadscentra alleen toegestaan ​​voor auto's die voldoen aan de EURO 4- of EURO 5-emissie-eisen om de luchtvervuiling tot een minimum te beperken.

Levering naar Londen

Tijdens het afleveren van een lange vrachtwagen naar Londen kreeg ik een erg laat afleveruur. Omdat ik voor het eerst goederen naar Londen bezorgde, wist ik niet dat er zoiets was dat een LLCS heette. Ik stopte bij het dichtstbijzijnde benzinestation met een groot vrachtwagenparking buiten Londen en kon niet geloven dat de ingang van het tankstation werd geblokkeerd door een hele lange reeks vrachtwagens. Wat is LLCS?

"'S Nachts en in het weekend kunnen vrachtwagenchauffeurs alleen bepaalde wegen gebruiken om in Londen te bezorgen. Dit staat bekend als het London Lorry Control Scheme (LLCS)."

Er zijn enorme boetes voor het niet naleven van de toegangstijden, maar ik moet nog een chauffeur ontmoeten die zo'n boete zou krijgen.

Zona a Traffico Limitato (ZTL)

In Italië is er de term ZTL of Zona Traffico Limitato. Italië is een land waar het wegennet is ontworpen tijdens het Romeinse rijk en de toegang tot het stadscentrum is onderhevig aan veel verboden, niet alleen in termen van tonnage en hoogte. Persoonlijk leverde ik goederen af ​​in het centrum van Milaan, maar ik had een nieuwe vrachtwagen die voldeed aan de laatste emissienormen, dus het kon me niet schelen dat ZTL.

LAATSTE MIJL OPLOSSING

Volgens Wikipedia https://en.wikipedia.org/wiki/Last_mile_(transportation) "Last mile is een term die wordt gebruikt in supply chain management en transportplanning om de beweging van mensen en goederen van een transportknooppunt naar een eindbestemming te beschrijven." Last mile "werd overgenomen van de telecommunicatie-industrie, die moeite had om individuele huizen op het hoofdtelecommunicatienetwerk aan te sluiten".
Over het algemeen is het de beste oplossing om goederen naar het distributiecentrum buiten de stad te brengen en ze vervolgens naar het stadscentrum te brengen via VAN's die passen bij de stadsinfrastructuur. Helaas wordt LAST MILE SOLUTION niet door alle bedrijven gebruikt vanwege de kosten van herladen en de kosten van het gebruik van een extra chauffeur. Sommige steden proberen transportbedrijven aan te moedigen om de LMS-methode te gebruiken door de tol voor vrachtwagens te verhogen.

DE GROOTSTE WINKELCENTRA TER WERELD

We voegen momenteel de adressen van de grootste winkelcentra ter wereld toe. Tijdens het schrijven van dit artikel vestigde ik de aandacht op drie centra in Groot-Brittannië: 1. Westfield London 2. Bluewater Shopping Centre 3. Intu Metrocentre en het grootste in Canada - West Edmonton Mall. Volgende week zal ik de grootste winkelcentra in de VS toevoegen: 1. Mall of America Bloomington, Minnesota 2. King of Prussia Mall King of Prussia, Pennsylvania 3. American Dream East Rutherford, New Jersey 4 South Coast Plaza Costa Mesa, Californië. Daarna ga ik winkelcentra toevoegen in Azië. Ik moedig je aan om toegangskaarten toe te voegen met gemarkeerde ophaalpunten.

No Internet Connection