Log in

Le module BETA du Trucker Check dans l'application mobile
We presenteren de eerste bètaversies van de mobiele toepassingsmodule om de lokalisatie-ervaringen voor internationale chauffeurs te beoordelen. De presentatie van een deel van de bètaversie is ontworpen om gebruikers een nieuw product te presenteren onder het teken TRUCKER CHECK IN. Het doel van de presentatie is om te testen of het ratingsysteem in lijn is met de verwachtingen van de laatste UX trends (user experience). De module moet werken zonder knoppen of elementen van de grafische interface van de webbrowser. Momenteel slaat de ervaringsevaluatiemodule geen gegevens op de server op. Het belangrijkste doel is om de laadsnelheid van scripts van cdn.jsdelivr.net te controleren

Hieronder vindt u links naar 8 taalversies:

Tous les fichiers fonctionnent uniquement en ligne, vous ne pouvez donc pas les ouvrir sans accès à Internet. Nous avons besoin d'informations sur les navigateurs et les systèmes d'exploitation utilisés par les conducteurs de camions utilisant des applications mobiles. Nous avons besoin de commentaires:

  • als het bestand snel laadt in de browser
  • laadt de processor niet terwijl andere toepassingen geopend zijn in de cache van het besturingssysteem
  • schermresolutie van toepassingsgebruikers
  • JavaScript laadsnelheid van het Content Delivery Network, afhankelijk van de geolocatie
  • mogelijke detectie van toepassingsfouten

We zijn meer geïnteresseerd in laadsnelheid van CDN in West-Europa en de Verenigde Staten. Dankzij CDN kunnen we er zeker van zijn dat de applicatie of de inhoud / inhoud van het TruckerCheckIn-portaal voor elke chauffeur beschikbaar zal zijn, indien mogelijk beschikbaar gesteld door de servers die zich het dichtst bij de chauffeur bevinden. We willen aanpassen hoe de app werkt in de veranderende omgeving van webbrowsers. We kunnen de wijziging van gegevens in de mobiele applicatie vergelijken met de omschakeling naar een automatische versnellingsbak in een moderne vrachtwagen. We hebben bestanden getest in de volgende webbrowsers:

Het creëren van een mobiele applicatie op basis van de nieuwste technologieën is een taak voor een team van mensen, dus we zijn op zoek naar ontwikkelaars van mobiele applicaties die willen deelnemen aan het creëren van een applicatie op basis van hoekige 9 en ionische technologieën 5. Kennis op het gebied van:

is welkom maar niet noodzakelijk. We zijn op zoek naar iemand die een manier zal voorstellen om de Ionic 5 applicatiecode te organiseren, waardoor de constructie en het testen van de applicatie zonder onnodige problemen zal matchen met de andere modules en elementen van de applicatie.

If You are interested in Test we can send the BETA version by email. So write us on this email address This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

No Internet Connection