Log in

Denmark

 Dårlig anmeldelse på trucker-rate.bad-boss.com portal VS trucker-check-in.com links i CV

En lastbilchauffør fandt et nyt jobtilbud i en bedre virksomhed med en bedre løn. Virksomhedslederen besluttede på nyheden om en måneds varsel ikke at betale for den sidste måned med arbejde og udsendte dårlige referencer, så chaufføren ikke forlod ham. Han sendte den forkerte reference på TRUCKER-RATE-portalen. Som svar inkluderede lastbilchaufføren i sit CV links til godkendelsesudtalelser på TRUCKER-CHECK-IN-portalen. Hvem får en ny arbejdsgiver tillid til - en chauffør, der skriver regelmæssige anmeldelser eller til en tidligere arbejdsgiver?

Read more ...

Thyborønvej 78
7673 Harboøre
DENMARK

verdensomspændende gennemgangslinks

I det 21. århundrede skulle navigeringerne gennem gennemgangen af ​​transportoplevelsen være lige så let som det er at søge lørdag efter en ny adresse.

Read more ...

Aarhus

Address Istedvej 11
6300 Padborg
DENMARK

Parker ikke i skygge! Vis din virksomhed på Internettet

Har du et transportselskab? Transport, spedition, logistik, hver branche, der er forbundet med lastbilleverancer, skal være synlig på Internettet.

Read more ...

Address Europavej 28 Tualov
7000 Fredericia DENMARK

Address Estlands Allé 10 2630 Høje Taastrup
DENMARK

Transport Transport Spedition SEO Asien, SEO Europa, SEO AmerikaSEO Asien, SEO Europa, SEO Amerika

Truckercheck-placeringer giver din virksomhed mulighed for at tilføje metadata til din placering med søgemaskinevenlige webadresser. Bare hjælper søgemaskinen med at finde og indeksere dit websteds placering.

Read more ...

No Internet Connection