SEO marketingtartalma az 'INTERNET WEB-alkalmazásban', mint egy konténer a konténerszállító hajón

SEO marketingtartalma az 'INTERNET WEB-alkalmazásban', mint egy konténer a konténerszállító hajón

Meddig? Mennyibe kerül az Ön marketingtartalmának Kínából az USA-ba vagy Európába történő szállítása? Hogyan szállíthatja le leggyorsabban a vállalat webhelyét Ázsiába?

 

Az Internet olyan, mint az óceánok, ha megalakó hajók tele vannak árukkal teli konténerekkel. Az óceán az internet, a konténerszállító hajók olyan portálok / webes alkalmazások, amelyek tele vannak az iparral kapcsolatos információkkal, csakúgy, mint a konténerek tele árukkal. Képzelje el, hogy a marketing az a termék, amelyet először konténerbe tölt, majd egy teherautó szállítja az Ön konténerét a marketingjével egy tengeri kikötőbe. A Port Seaport az Ön internetes keresőmotorja, amely betölti marketingjét egy olyan webalkalmazásba, mint a PWA TruckerCheckIn, majd egy másik kontinensen eljut az ügyfelekhez. A konténerszállító hajók lassan mozognak, de nagy mennyiségű árut szállítanak, és az internetes alkalmazások tele vannak az interneten átfolyó marketing tartalommal.

 

A sor a tengeri kikötőhöz


A várólisták kialakulnak, amikor a világ legnagyobb konténertermináljára vezetnek. Hasonlóképpen, a marketing társaságok több ezer cikket írnak az internetes marketinggel kapcsolatos témákról. Amikor a legfrissebb folyóiratokban keres az angol nyelvű interneten, találkozhat igazán érdekes cikkekkel:

Hogyan írhat SEO-barát tartalmat?
15 fantasztikus tartalommarketing eszköz, amely megháromszorozza a forgalmat
Hogyan használják a marketingszakemberek az internetet online üzleti tevékenységük növelésére
Digitális trendek, amelyek átalakítják vállalkozását 2020-ban
Kiberbiztonság és 5G hálózat
Hogyan készüljünk fel a digitális átmenetre?
Tanulja meg, hogyan kezelheti a távoli munkaerőt
A digitális trendek áttekintése előkészíti vállalkozását a jövőre
Hogyan lehet optimalizálni a látáskárosultak szociális pozícióit?
Miért számít az akadálymentesség a forgalmazóknak?
Tegye hozzáférhetővé a linkeket
A digitális trendek áttekintése előkészíti vállalkozását a jövőre
Digitális marketing = hosszú távú kapcsolatok és eredmények
100+ kreatív hashtagok a hét minden napjára
Hogyan lehet jobban megérteni az ügyfeleket, és hogyan írhat be kényszerítő másolatot
A blogbejegyzés jó az Ön vállalkozása számára
A szállítmányozási cikkek tervezésekor figyelembe kell vennie azt a felhasználót, akinek a cikk tartalmát el kell küldeni. Lehet írni egy cikket, amely ötféle olvasót érdekel, nevezetesen: a hobbiírót, a részmunkaidős szakembert, a teljes munkaidős szakembert, a vállalati, a vállalkozót

Tartalom optimalizálása a keresési eredményekhez


Egy cikk vagy blogbejegyzés végleges megjelenését befolyásoló nagyon fontos tényező a kulcsszavak, címkék, képek és fényképek, amelyek tematikusan kapcsolódnak a címhez tartozó fő témához.
A címeknek viszonylag rövidnek kell lenniük, és legalább egy kulcsszót tartalmazniuk kell, a címben használt betűtípusnak elérhetőnek és láthatónak kell lennie, megfelelő kontrasztban a környező háttérrel. A címnek irányítania kell a felhasználó figyelmét a nyitóoldalra, az emberek 80% -a elolvassa a címsort. Tehát nagy esély van arra, hogy a főcímeket a közönség többsége látja. Ha azt szeretné, hogy az emberek elolvassák a tartalmat, akkor rá kell rábuktatnia őket, hogy kattintsanak a címsorra, mielőtt bármi mást megtennének.

Miért használjon teherautót, tengeri kikötőt, szállító hashtagot?


A hashtagek a tartalomkezelő rendszer alkotóelemei. A hashtagok gyors és egyszerű módja annak, hogy kibővítse elérhetőségét, és több potenciális vásárló előtt álljon. Számos módja van a hashtagek használatának, hogy növekedjen a szállítási vállalkozás. Jelenleg a helyalapú hashtagek nagyon népszerűek a helyi jelenlét fokozása és több közeli vásárló vonzása érdekében. A hashtagok célja a weboldal tartalmának csoportosítása volt, és a közösségi média és a webalkalmazások szerves részévé váltak.

Az egész világ egyetlen oldalon


A cikk weboldalunkon történő közzétételével elérheti a felhasználókat az egész világon. Szeretne új ügyfeleket szerezni Hongkongban? Keressen egy jó szállító céget Rotterdamban? Javítani kell terjesztési csatornáját New Yorkban Keres egy terméket Japánban? Tegye üzleti növekedését az internetes marketingnek köszönhetően, mutassa meg profilját a közlekedési ágazatban, mutassa meg termékének és szolgáltatásának áttekintését. Írjon nekünk az This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. címre

A tartalommarketing valóban a web jövője és a keresőmotorok optimalizálása.

Customer Review

No reviews yet
 • 0
 • 0
 • 0
 • 0
 • 0
 • Loading
  0/5
 • Unloading
  0/5
 • Access from main road
  0/5
 • Access to a toilet
  0/5
 • Time notification
  0/5
 • Employee culture
  0/5
VISIT
LOCATION
VISIT TIME
REGISTRATION TIME
DOCK NUMBER
PARKING IN FRONT OF THE COMPANY
PAUSE BEFORE / IN THE COMPANY
ON-TIME AWARD
WC TOALET
SHOWER
DRIVERS ROOM
FOOD ACCESS
COFFE ACCESS
KEYS DURING THE VISIT
ENTRY IN ENTRY OUT

Related Articles

ddd
No Internet Connection