ZOVEEL TRUCK OP DE WEG

ZOVEEL TRUCK OP DE WEG

Precies op weg naar Kroatië haalde ik een groot aantal vrachtwagens in. Ik was er niet op voorbereid dat het vrachtwagenverkeer aan de rand van de Europese Unie zo intens is.

De landen van voormalig Joegoslavië, waaronder Kroatië, ontwikkelen zich steeds meer en hun drijvende kracht is, naast toerisme, de internationale handel. Honderden vrachtwagens op de Kroatische snelwegen zijn iets waar ik niet op voorbereid was. Het kwam vaak voor dat vrachtwagens elkaar inhaalden waardoor de beweging van personenauto's werd afgeremd. Een lange vrachtwagen haalt 3 lange vrachtwagens in op een tweebaans snelweg komt steeds vaker voor.

 

UW WEBSITE loopt voor op andere SERP's


Net zoals een vrachtwagen een vrachtwagen op de snelweg inhaalt, loopt uw ​​website voor op andere sites van concurrenten in de zoekresultaten van SERP-zoekmachines. Een vrachtwagen op de snelweg is als een website op internet. Net als op overvolle snelwegen neemt de internetbandbreedte af door het toenemend aantal internetgebruikers.

 

WAAROM GA JE ZO LANGZAAM?

Ik hoorde deze vraag bij een tankstation. Het gesprek vond plaats tussen twee vrachtwagenchauffeurs. De eerste antwoordde dat het rijden met 80 km per uur het verkeer van anderen vertraagt, de tweede antwoordde dat hij ADR-brandbare materialen vervoerde en dat zijn maximumsnelheid 79 km sneller was, hij kon en vindt het niet erg dat andere vrachtwagens hem inhalen. Sommige transportbedrijven plaatsen begrenzers op snelheidsmeters om brandstof te besparen. Chauffeurs kunnen niet sneller dan bijvoorbeeld 86 km / u omdat ze dat niet kunnen.

 

Geen inhalen OP INTERNET

Hoewel ik vrachtwagens op de snelweg alleen in aangewezen zones kan inhalen, hebben sommige landen inhalen bij daglicht helemaal verboden. Er is geen dergelijk verbod op internet - uw website of applicatie moet de snelste zijn en de hoogste positie in de zoekresultaten hebben. Dit kan worden bereikt voor andere websites op de zoekmachines.

Dankzij de beoordelingen van truckers en expediteurs op truckercheckin, krijgt uw website inhoud op een portaal dat thematisch verband houdt met verzending en transport, en soms zelfs een link naar uw startpagina. Dankzij een groot aantal reviews kunnen bedrijven die gespecialiseerd zijn in TSL - Transport - Forwarding - Logistics de concurrentie voor blijven in zoekresultaten.

Related Articles

ddd
No Internet Connection