Log in

Kuorma-autolla Euroopan lentokenttien ympäri

Tavaraliikenne lentoasemien välillä 1000 km: n päässä toisistaan ​​Euroopassa on mannertenvälinen toimitusketju.

 

Euroopan kansainväliset kuljettajat kuljettavat tavaroita lentokenttien välillä satojen kilometrien päässä toisistaan. Lentorahti ei saa myöhästyä, koska lentokone ei odota ruuhkaan jumittunutta kuorma-autoa. Pidemmillä matkoilla kuljetus tapahtuu kaksoisryhmässä tai puoliperävaunut lukitaan.
Urani aikana kansainvälisenä kuorma-autonkuljettajana Euroopassa olen ajautunut useiden lentokenttien välillä. Nämä olivat paitsi rahtityyppi lentokentältä lentokentälle, myös lentokentän vieressä sijaitsevan varastotyypin - lentokenttä, varasto - teollisuusalue. Lentokenttä, jossa olin useimmiten, on Frankfurtin lentokenttä. Se on yksi suurimmista lentokentistä Euroopassa. Lentokentän vieressä on kaksi logistiikkavyöhykettä, jotka ovat täynnä ramppeja suurille kuorma-autoille, mutta myös pienemmille pakettiautoille. Päästäksesi lentokenttävyöhykkeelle pysähtyy turvarakennuksen edessä ja suorita CHECK-IN-prosessi lentokentän edessä ja rekisteröi sitten lastaus tai purku kohdevarastoon. Se on loistava lentokenttä, josta lentokoneet lähtevät ja lähtevät päivä ja yö. Kuljetin henkilökohtaisesti tavaroita Frankfurtin lentokentältä:
Lontoon kanta, Milano malpensa, Wienin lentokenttä, Bruxel zaventem, Luxemburg, Barcelona

Kysymys kuuluu luonnollisesti siihen, miksi tavaroita kuljetetaan lentokenttien välillä kuorma-autoilla eikä lentokoneilla. Vastaus on hyvin yksinkertainen - kuljetuskustannukset. Tavaroiden kuljetus lentokenttien välillä kuorma-autoilla on ehdottomasti alhaisempi kuin niiden kuljetuskustannukset erityisesti lähetetyllä lentokoneella. Lentokoneet lentävät tiukasti määritellyllä aikataululla, joka on erityisesti suunniteltu optimoimaan kustannukset. Minulla oli maanantaina kello 5 lastaus Milano Italian lentokentällä ja seuraavana päivänä samaan aikaan asiakirjoilla täytetty perävaunu purettiin Belgian Bruxeellan lentokentällä. Se oli kertaluonteinen rahti, enkä kulkenut sitä tällä reitillä koko Euroopassa ajamisen kuukauden ajan.

Kiinteä linja lentokenttien välillä

Pysyvät reitit lentokenttien välillä ovat suunnitelleet lentoliikenteen huolitsijat, jotka käsittelevät tavaroita Amerikkaan ja Aasiaan. Henkilökohtaisesti olen matkustanut sellaisella reitillä Varsovan lentokenttien välillä Puolassa - Koln Saksassa. Reitti kulki muutaman pisteen läpi Euroopan liikenneruuhkikartassa, joten emme edes voineet pysähtyä tankkaamaan kuorma-autoa. Tankkaus tapahtui vasta saavuttuaan lentokentälle ajoissa. Vaikka purkamisten rekisteröintiprosessi Varsovassa rajoittuu vierailuun toimistossa, Check-in lentokentällä kolonnissa on yksi rajoittavimmista. Saapuessasi Kolnin lentokentän turvallisimpaan osaan, mene turvaporttien läpi. Turvallisuushenkilöstö tarkistaa, onko kuorma-auto sisällä veitsiä. Jos veitsi tai terävä työkalu löytyy kuljettajan läheltä tai kuorma-auton keskeltä, kuorma-autoa ei pureta / lastata, ja kuljettajalle voidaan määrätä sakkoja ja hänet voidaan estää pääsemästä kuorma-autoon useita vuosia.

 

He eivät purkautuneet ajoissa; Pikakuljetus

Vilkkain lentokenttäkuljetusjakso on tietysti lomaa edeltävä kausi. Miljoonat pienet lahjat - Aasiasta Eurooppaan ja Euroopasta Amerikkaan lähetetyt paketit estävät Saksan Leipzigin kaltaiset lentokentät nukahdamasta. Maailman suurimmat moottoritietä laskevat Antanov-koneet ovat vaikuttavia. Henkilökohtaisesti toimitin ryhmälähetyksiä Leipzigin lentokentällä aina ajoissa, lastaus ja purku tapahtui ilman ongelmia. Lomakauden aikana kuljetin paketteja Italiasta yhdelle Ranskan lentokentille. Hän ei nimenomaisesti nimeä lentokenttää, koska hän ei halua harjoittaa mainonnan vastaista toimintaa. Purkaminen tapahtui hyvin lähellä lähtölevyä, ja sisälle pääsemiseksi sinulla oli oltava erityinen kortti ja turvaaja kuorma-autossa. Kun olet asettanut kuorma-altaan rampin alle, joutit poistumaan kuorma-autosta ja varastotilasta, luovuttamaan avaimet ja odottamaan kuljettajan huoneessa. Saavuttuaan purkutoimiston vieressä olevalle parkkipaikalle huomasin kuitenkin, että liikaa kuorma-autoja ja kuljettajia odottivat toimistossa rivillä. Monien tuntien odottamisen jälkeen kävi ilmi, että kuorma-autoni pakkauksia ei purettu ajoissa ja että ne eivät lentäneet lentokoneella, koska niitä ei priorisoitu. Lentokoneessa ei ollut tarpeeksi tilaa, varastossa ei ollut työntekijöitä nopeaan purkamiseen.

 airport trucker frankfurt airport

Erityisesti suunnitellut perävaunut

Megatyyppiset puoliperävaunut, joissa on sisäänrakennetut pyörät lattialla, nostettu paineilmalla helpottamaan tavaroiden täynnä olevien lentokenttälavojen nopeaa siirtoa. Jotkut vain lentokenttien välisistä kuljetusyrityksistä hyväksyvät vain tämän tyyppiset perävaunut. Huoltajan on jo jo rahtien ostamisen yhteydessä pörssissä määritettävä, onko kuorma-auto aseistettu lentokenttäkärryllä. Olen nähnyt tällaisia ​​perävaunuja purettaessa Pariisin Charles de Gaullen lentokentällä (CDG) ja Amsterdamin lentokentän Schipholin (AMS) ympäristössä.

Customer Review

No reviews yet
 • 0
 • 0
 • 0
 • 0
 • 0
 • Loading
  0/5
 • Unloading
  0/5
 • Access from main road
  0/5
 • Access to a toilet
  0/5
 • Time notification
  0/5
 • Employee culture
  0/5
VISIT
LOCATION
VISIT TIME
REGISTRATION TIME
DOCK NUMBER
PARKING IN FRONT OF THE COMPANY
PAUSE BEFORE / IN THE COMPANY
ON-TIME AWARD
WC TOALET
SHOWER
DRIVERS ROOM
FOOD ACCESS
COFFE ACCESS
KEYS DURING THE VISIT
ENTRY IN ENTRY OUT
No Internet Connection