Rekkakuljettajan sisäänkirjautuminen rakennuksen pihalla

Rekkakuljettajan sisäänkirjautuminen rakennuksen pihalla

Hakemuksen sisältämä innovatiivinen tieto voi olla hyödyllinen kuljettajan ja rakennusalan työntekijöiden työaikaa koskevissa päätöksissä.

 

Tavaroiden toimittaminen rakennustyömaille on epätyypillinen aihe vierailujen rekisteröintiprosessissa. Muutama vuosi sitten toimitin tarkkaa valtavaa ikkunan kokoista perävaunua Itävallasta Tanskaan Kööpenhaminan keskustaan. Se oli kahden miehistön matka (kaksi kuljettajaa yhdessä matkustamossa) Puttgardenin satamaterminaalin kautta, lyhyt lauttamatka ja rahdin toimitus Kööpenhaminan yliopiston rakennustyömaalla. Saavuimme rakennustyömaalle lauantaiaamuna, koska se oli suuri rakennustyömaa, siellä oli muutamia teitä ja osa johti kaupungin keskustan läpi. Meillä ei ollut tietoja, kuten toimituksen rekisteröintipisteen maantieteelliset koordinaatit. Saavuttuaan työmaalle etsimme 'manuaalisesti' henkilöä, joka oli vastuussa toimituksen hyväksymisestä. Kävi ilmi, että toimitus oli rekisteröity maanantaiaamuna :-)
Muistin vielä yhden valtavien teräsrunkojen toimituksen lähellä Frankfurt am Mainin keskustaa, Saksa. Toimitus ei ollut helppoa rakennustyömaalle tulevien korkeusrajoitusten ja raskaan henkilöautoliikenteen takia. Rakennustyömaa oli päätien varrella, mutta kulkutiellä oli urat. Toimitus tapahtui tiukasti määritellyssä päivämäärä-aikarakenteessa ja kesti 2 tuntia.
Yksi kuljettajista mainitsi modernin polystyreenin toimituksen suuren alennuskaupan rakentamiseksi Keski-Saksaan. Kuljettaja sai huolitsijalta tietoa kaupungin ja kadujen nimestä ilman numeroita ILMAISEKSI, että hän toimitti polystyreeniä rakennustyömaalle. Saavuttuaan huolitsijan nimeille kaduille osoittautui, että katu on erittäin pitkä ja sillä on kuorma-autojen tonnimäärärajoituksia, huonojen sääolojen vuoksi matkapuhelimen signaali katkesi. Kuljettaja päätti pyytää vihjeen toimituskadun rakennusten asukkaille - valitettavasti kukaan asukkaista ei ollut tietoinen rakennuspaikasta. TRUCKER-TARKASTUS mobiilisovelluksessa, jossa on tarkkoja tietoja ja suora viestintäkanava tyypiltä 'kuljettaja - keräyksestä vastuussa oleva rakennusalan työntekijä', olisi tässä tapauksessa ihanteellinen ratkaisu.
Toimitukset rakennustyömaille eivät rajoitu rakentamiseen suurten kaupunkien keskuksissa, materiaalit teiden, metrojen, rautatien ja suurten tuulimyllyjen rakentamiseen voidaan toimittaa. ADR-tyyppisiä erikoistoimituksia ei käsitellä tässä viestissä.
Rekisteröintiprosessi rakennustyömaalla tapahtuu erilaisissa olosuhteissa kuin logistiikkakeskuksissa rakennustyömaan ja liikkuvien rekisteröintipisteiden muuttuvan koon vuoksi. Kuljettajat saavat yleensä huolitsijalta tietoja, kuten osoitteen ja maantieteelliset koordinaatit, eikä heillä ole suoraa yhteyttä henkilöihin, jotka vastaavat tavaroiden vastaanoton rekisteröinnistä.
TRUCKER CHECK IN -mobiilisovellus, joka on suoraan saatavissa kuljettajalle ja toimituksen keräämisestä vastaavalle rakennusalan työntekijälle, voisi helpottaa työtä molemmille osapuolille ja helpottaa rahdinantajien työtä. Mobiilisovelluksen tulisi poistaa kuljettajan työaikaan liittyvät ongelmat.

Ihannetapauksessa ajurien tulisi sovellukseen kirjautumisen jälkeen päästä käsiksi:


- työmaan maantieteelliset koordinaatit
- tavaroiden vastaanottopisteen maantieteelliset koordinaatit
- pääsykartat rakennustyömaalle moottoritieltä
- tiedot kuorma-autojen vetoisuudesta ja korkeudesta
- tiedot kuorma-autojen aikakielloista, jos työmaa sijaitsee suuren metropolin keskustassa
- työmaan työaika
- mobiiliverkon kattavuuden ja langattomuuden saatavuus (etenkin kehitysmaissa)
- lähin kuorma-autojen pysäköintialue
- merkitty selvästi kartalle aiempien toimitusten reiteistä
- tiedot mahdollisista sakoista kuorma-autojen kuljettajille matkalla rakennuspaikalle
- rakennustyömaalle ajavat liikenneonnettomuudet
- 'keskustelutila' kuljettajan ja toimitusten vastaanottamisesta vastaavan työntekijän välillä

Näky helposti saatavilla olevasta mobiilisovelluksesta

Ei olisi hyväksyttävää, että kuorma-auton kuljettaja asentaa matkapuhelimeen Android-järjestelmän kanssa sovelluksen, ja toimituksen vastaanottamisesta vastaavalla rakennusalan työntekijällä on matkapuhelin Ios-järjestelmällä, jolla ei ole sovelluksen versiota. Tällainen tilanne voi aiheuttaa yhteydenpidon puutteen, ratkaisu on PWA-sovellukset - Google Chrome- ja Microsoft Edge -selaimissa saatavissa oleva integroitu Web-sovellus. Sovelluksen tärkeimpien elementtien tulee olla työmaan kuljettajan ja työntekijän ja 'chat-huoneen' automaattinen paikannus. Mobiilisovelluksen tulisi olla helppo käyttää ja tukea työprosessia ja helpottaa työtä ajopiirturilla.

Perustuuko työmenetelmien suunnittelu tulevaisuudessa mobiilisovellusten tietoihin?


Tällainen mahdollisuus on, mutta vaikka sitä ei tapahdu, mobiilisovelluksista saatu tieto parantaa kuorma-autojen kuljettajien ja tavaroiden vastaanoton rekisteröinnistä vastaavien henkilöiden yleistä tietämystä.

Customer Review

No reviews yet
 • 0
 • 0
 • 0
 • 0
 • 0
 • Loading
  0/5
 • Unloading
  0/5
 • Access from main road
  0/5
 • Access to a toilet
  0/5
 • Time notification
  0/5
 • Employee culture
  0/5
VISIT
LOCATION
VISIT TIME
REGISTRATION TIME
DOCK NUMBER
PARKING IN FRONT OF THE COMPANY
PAUSE BEFORE / IN THE COMPANY
ON-TIME AWARD
WC TOALET
SHOWER
DRIVERS ROOM
FOOD ACCESS
COFFE ACCESS
KEYS DURING THE VISIT
ENTRY IN ENTRY OUT

Related Articles

ddd
No Internet Connection