Lastebilsjekk inn på byggegården

Lastebilsjekk inn på byggegården

Innovativ informasjon inkludert i applikasjonen kan være nyttig i å ta beslutninger om arbeidstiden til sjåføren og bygningsarbeiderne.

 

Levering av varer til byggeplasser er et ikke-standardt emne når det gjelder registreringsregistreringsprosessen. For noen år tilbake leverte jeg et stort vindu på størrelse med en trailer fra Østerrike til Danmark, til sentrum av København for å være nøyaktig. Det var en tur med to besetninger (to sjåfører i en hytte) gjennom portterminalen i Puttgarden, en kort ferjetur og levering av gods på byggeplassen University of Copenhagen. Vi ankom byggeplassen lørdag morgen, fordi det var en stor byggeplass, det var få veier og noen ledet gjennom sentrum. Vi hadde ikke informasjon som geografiske koordinater for leveringsregistreringsstedet. Etter å ha kommet til byggeplassen, så vi 'manuelt' etter en person som var ansvarlig for å akseptere leveransen, det viste seg at leveransen var registrert for mandag morgen :-)
Jeg ble påminnet om en annen leveranse av enorme stålrammer nær sentrum av Frankfurt am Main, Tyskland. Denne leveransen var ikke lett på grunn av høydebegrensningene på vei til byggeplassen og tung personbiltrafikk. Byggeplassen lå på hovedveien, men adkomstveien hadde ruter. Leveransen skjedde i en fast definert dato-tidsstruktur og tok 2 timer.
En av sjåførene nevnte levering av moderne isopor for bygging av en stor lavprisbutikk i Midt-Tyskland. Sjåføren fikk informasjon fra speditøren om navnet på byen og gatene uten et nummer UTEN informasjon om at han leverte isopor til byggeplassen. Etter å ha nådd gatene utpekt av speditøren, viste det seg at gaten er veldig lang og har tonnasjebegrensninger for lastebiler, på grunn av dårlige værforhold ble signalet i mobiltelefonen avskåret. Sjåføren bestemte seg for å be beboerne i bygningene på leveringsgaten om et hint - dessverre var ingen av beboerne klar over byggeplassen. En TRUCKER CHECK IN mobilapplikasjon med nøyaktige data og en direkte kommunikasjonskanal av typen 'driver - byggearbeider ansvarlig for innsamling' ville være en ideell løsning i dette tilfellet.
Leveranser til byggeplasser er ikke begrenset til bygging i sentrum av store byer, materialer for bygging av veier, T-bane, jernbanelinjer og store vindmøller kan leveres. Spesialleveranser av ADR-type vil ikke bli diskutert i dette innlegget.
Registreringsprosessen på byggeplassen foregår under andre forhold enn i logistikksentre på grunn av endret størrelse på byggeplassen og mobile registreringspunkter. Vanligvis mottar sjåfører informasjon som adresse og geografiske koordinater fra speditøren og har ingen direkte kontakt med personellet som er ansvarlig for å registrere mottak av varer.
En TRUCKER CHECK IN mobilapplikasjon som er tilgjengelig direkte for sjåføren og bygningsarbeideren som er ansvarlig for å samle inn leveringen, kunne lette arbeidet for begge parter og avlaste arbeidet til avsendere. Mobilappen skal eliminere problemer relatert til driverens arbeidstid.

Ideelt sett, etter at du har logget på applikasjonen, bør driverne ha tilgang til:


- geografiske koordinater for byggeplassen
- geografiske koordinater for mottakspunktet for varene
- tilgangskart til byggeplassen fra motorveien
- informasjon om tonnasje og høydeforbud for lastebiler
- informasjon om tidsforbud for lastebiler hvis byggeplassen ligger i sentrum av en stor metropol
- arbeidstid på byggeplassen
- tilgjengelighet av mobilnettdekning og wifi (spesielt i utviklingsland)
- nærmeste parkeringsplass for lastebiler
- tydelig merket på kartet over ruter for tidligere leveranser
- informasjon om mulige bøter for lastebilsjåfører på vei til byggeplassen
- trafikkulykker som kjører til byggeplassen
- "chatterom" mellom sjåføren og den ansatte som er ansvarlig for mottak av leveransen

Visjon av en lett tilgjengelig mobilapplikasjon


Det vil være uakseptabelt for en lastebilsjåfør å ha en applikasjon installert på en mobiltelefon med Android-systemet, og bygningsarbeideren som er ansvarlig for å motta leveransen har en mobiltelefon med Ios-systemet der det ikke er noen versjon av applikasjonen tilgjengelig. En slik situasjon kan forårsake mangel på kontakt, løsningen er PWA-applikasjoner - Progresive Web App tilgjengelig i Google Chrome og Microsoft Edge nettlesere. De viktigste elementene i applikasjonen bør være AUTO GEOLOCATION av sjåføren og den ansatte på byggeplassen og "chatterommet". Mobilapplikasjonen skal være enkel å bruke og støtte arbeidsprosessen og lette arbeidet med fartsskriveren.

Vil utformingen av arbeidsmetoder være basert på informasjon fra mobile applikasjoner i fremtiden?

Det er en slik mulighet, men selv om dette ikke skjer, vil kunnskapen fra mobile applikasjoner forbedre det generelle kunnskapsnivået til lastebilsjåfører og personer som er ansvarlige for å registrere mottak av varer.

Customer Review

No reviews yet
 • 0
 • 0
 • 0
 • 0
 • 0
 • Loading
  0/5
 • Unloading
  0/5
 • Access from main road
  0/5
 • Access to a toilet
  0/5
 • Time notification
  0/5
 • Employee culture
  0/5
VISIT
LOCATION
VISIT TIME
REGISTRATION TIME
DOCK NUMBER
PARKING IN FRONT OF THE COMPANY
PAUSE BEFORE / IN THE COMPANY
ON-TIME AWARD
WC TOALET
SHOWER
DRIVERS ROOM
FOOD ACCESS
COFFE ACCESS
KEYS DURING THE VISIT
ENTRY IN ENTRY OUT

Related Articles

ddd
No Internet Connection