Parker ikke i skygge! Vis din virksomhed på Internettet

Parker ikke i skygge! Vis din virksomhed på Internettet

Har du et transportselskab? Transport, spedition, logistik, hver branche, der er forbundet med lastbilleverancer, skal være synlig på Internettet.

 

Se på billedet øverst i artiklen. Der er kun en lastbil i det smukke grønne område, selvom der faktisk er fire. Se nøje, så finder du skyggen af ​​tre lastbiler - dette er virksomheder, der ikke er synlige på Internettet, du kan se deres skygge, men du kan ikke se deres profiler, selvom de findes på markedet. Du kan ikke kun se lastbiler, men også speditører, der leverer ordrer fra børsen og tilhørende logistik.

Introduktion til organisk transport SEO

SEO-specialister gentager konstant følgende nøgleord: web, analyse, indhold, backlinks, nøgleord, trafik, placering, optimering. Det er meget vigtigt, at alle ovennævnte emner understøttes af organisk indhold, for eksempel for lastbilchauffører, speditører, logistikarbejdere og transportvirksomheder.

Hvad er organisk SEO?

I henhold til 321webmarketing refererer udtrykket "organisk SEO" eller "organisk søgemaskineoptimering" til de organiske metoder og strategier, der bruges til at opnå høj søgeplacering på søgemaskiner som Google, Bing, Yandex, Baidu. Ordet organisk bruges til at afgrænse mellem ikke-betalte metoder til SEO og PPC, de betalte metoder til SEO. Hvorfor er organisk SEO vigtigt? Med relevant og kvalitetsanmeldelsesindhold fra truckercheckin genererer organisk SEO flere klik. Fordelene ved organisk SEO: Omkostninger, der er langt billigere, Øget værdi over tid, Forbedret brandbevidsthed, Øget synlighed, Høj ROI, Målrettet trafik.

Kontinuerlig gennemgangsintegration

Forestil dig en konstant marketingkilde, der aldrig tørrer op. Denne kilde kan være lastbilchauffører og enhver, der beskæftiger sig med varer leveret af lastbilen. Hvis en lastbilchauffør leverer byggematerialer til opførelse af en skyskraber, hotel eller lufthavn, kan du beskrive hans oplevelse og lægge den på truckercheckin-portalen takket være det rige indhold og kombinationen af ​​websteder får vi gratis organisk indhold.

Gennemgå teknik, som enhver webudvikler skal kende

Ifølge WordStream.com leder 38% af kunderne efter anmeldelser, inden de køber. Det er grunden til, at hvert websted og virksomhedsapplikation skal være forbundet med gennemgangssystemer. Succes er at kombinere virksomhedens websted med en gennemgang af god kvalitet og give dig mulighed for at skrive en anmeldelse til brugeren. Denne teknik kaldes markedsføring på tværs af kanaler.

Hvert besøg af en lastbil, hver fragt på markedet, hver levering til butikken kan konverteres til indhold, der vil have en organisk indvirkning på resultaterne af søgninger i søgemaskiner. Med SEO er det mere sandsynligt, at de besøgende, du bringer til dit websted, aktivt søger efter dine produkter og tjenester. Så skriv anmeldelsen af ​​dine truckere, ekspeditioner, logistikarbejder. Kvalitetsindhold er stadig det vigtigste, så gennemgang er tilgængelig fra flere enheder, der engagerer kunden.

Customer Review

No reviews yet
 • 0
 • 0
 • 0
 • 0
 • 0
 • Loading
  0/5
 • Unloading
  0/5
 • Access from main road
  0/5
 • Access to a toilet
  0/5
 • Time notification
  0/5
 • Employee culture
  0/5
VISIT
LOCATION
VISIT TIME
REGISTRATION TIME
DOCK NUMBER
PARKING IN FRONT OF THE COMPANY
PAUSE BEFORE / IN THE COMPANY
ON-TIME AWARD
WC TOALET
SHOWER
DRIVERS ROOM
FOOD ACCESS
COFFE ACCESS
KEYS DURING THE VISIT
ENTRY IN ENTRY OUT

Related Articles

ddd
No Internet Connection