Log in

Dit SEO-markedsføringsindhold i 'INTERNET WEB-APP' Ligesom et containerskib

Hvor længe? Hvor meget koster det at sende et dit marketingindhold fra Kina til USA eller Europa? Hvad er den hurtigste måde at sende fra dit virksomheds websted til Asien?

 

Internettet er som oceaner med megaskibe fulde af containere fulde af varer. Ocean er Internettet, containerskibe er som portaler / webapplikationer fulde af information om industrien, ligesom containere er fulde af varer. Forestil dig, at din markedsføring er dit produkt, du først indlæser i en container, så transporterer en lastbil din container med din markedsføring til en havn. Port Seaport er din internetsøgemaskine, der indlæser din markedsføring i en webapplikation som PWA TruckerCheckIn og derefter flyder til et andet kontinent til dine kunder. Containerskibe bevæger sig langsomt, men de transporterer store mængder varer, og internetapplikationer er fulde af marketingindhold, der flyder over Internettet.

 

Kø til seporten


Køer dannes, mens du kører til verdens største containerterminaler. Tilsvarende skriver marketingfirmaer tusinder af artikler om emner relateret til internetmarketing. Når du søger i de nyeste magasiner på det engelsksprogede internet, kan du støde på nogle virkelig interessante artikeltitler:

Sådan skrives SEO-venligt indhold
15 Awesome Marketing-værktøjer til indhold, der tredobler din trafik
Sådan bruger marketingfolk internettet til at udvide deres online forretning
Digitale tendenser, der vil omforme din virksomhed i 2020
Cybersikkerhed og 5G-netværk
Hvordan man forbereder sig på en digital overgang
Lær hvordan du administrerer en ekstern arbejdsstyrke
Omfavnelse af digitale trends nu vil forberede din virksomhed til fremtiden
Sådan optimeres dine sociale stillinger til synshæmmede
Hvorfor tilgængelighed betyder forhold til marketingfolk
Gør links tilgængelige
Omfavnelse af digitale trends nu vil forberede din virksomhed til fremtiden
Digital marketing = langsigtede relationer og resultater
100+ Creative Hashtags til hver ugedag
Hvordan man bedre kan forstå dine kunder og skrive en mere overbevisende kopi
Blog udstationering det er godt for din virksomhed
Når du designer artikler til transportbranchen, skal du tage højde for den bruger, som artikelindholdet skal sendes til. Det er muligt at skrive en artikel, der vil interessere 5 typer læsere, nemlig: hobbymanden, deltidspecialisten, fuldtidsprofessionelen, virksomheden, entreprenøren

Optimering af indhold til søgeresultater


En meget vigtig faktor, der påvirker det endelige udseende af en artikel eller blogindlæg, er nøgleord, tags, billeder og fotos tematisk relateret til hovedemnet, der svarer til titlen.
Titler skal være relativt korte og indeholde mindst et nøgleord, skrifttypen, der bruges i titlen, skal være tilgængelig og synlig med passende kontrast til den omgivende baggrund. Titlen skal rette brugerens opmærksomhed mod destinationssiden, 80% af mennesker læser en overskrift. Så der er en god chance for, at dine overskrifter ses af de fleste af dit publikum. Hvis du vil have folk til at læse dit indhold, skal du lokke dem til at klikke på din overskrift, inden du kan gøre noget andet.

Hvorfor bruge lastbil, se port, speditør hashtags?


Hashtag er komponenter i indholdsstyringssystemet. Hashtags er en hurtig og nem måde at udvide din rækkevidde og komme foran flere potentielle kunder. Der er mange måder at bruge hashtags til at udvide din transportvirksomhed. I øjeblikket er lokationsbaserede hashtags meget populære for at forbedre din lokale tilstedeværelse og tiltrække flere nærliggende kunder. Hashtags var beregnet til at gruppere indhold på webstedet og blev en integreret del af sociale medier og webapplikationer.

Hele verdenen på én side


Ved at offentliggøre en artikel på vores hjemmeside når du brugere over hele verden. Ønsker du at få nye kunder i Hong Kong? Find et godt transportfirma i Rotterdam? Vil du forbedre din distributionskanal i New York? Leder du efter et produkt i Japan? Få din virksomhed til at vokse takket være internetmarketing, præsentere din profil for transportbranchen, vise anmeldelser af dit produkt og din service. E-mail os på This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Content marketing er faktisk fremtiden for web- og søgemaskineoptimering.

Customer Review

No reviews yet
 • 0
 • 0
 • 0
 • 0
 • 0
 • Loading
  0/5
 • Unloading
  0/5
 • Access from main road
  0/5
 • Access to a toilet
  0/5
 • Time notification
  0/5
 • Employee culture
  0/5
VISIT
LOCATION
VISIT TIME
REGISTRATION TIME
DOCK NUMBER
PARKING IN FRONT OF THE COMPANY
PAUSE BEFORE / IN THE COMPANY
ON-TIME AWARD
WC TOALET
SHOWER
DRIVERS ROOM
FOOD ACCESS
COFFE ACCESS
KEYS DURING THE VISIT
ENTRY IN ENTRY OUT
No Internet Connection