Med lastbil omkring europæiske lufthavne

Med lastbil omkring europæiske lufthavne

Godstransport mellem lufthavne, der ligger 1000 km fra hinanden i Europa, er en interkontinentale forsyningskæde.

 

Internationale chauffører i Europa transporterer varer mellem lufthavne hundreder af kilometer væk fra hinanden. Luftfrakt må ikke være for sent, fordi flyet ikke venter på en lastbil, der sidder fast i et trafikproblem. I længere afstande foregår transporten i en dobbelt besætning, eller semitrailere er låst.
I løbet af min karriere som international lastbilchauffør i Europa har jeg kørt mellem mange lufthavne. Dette var ikke kun typen af ​​gods fra lufthavnen til lufthavnen, men også typen af ​​lager - lufthavn, lager - industriområde ved siden af ​​lufthavnen. Lufthavnen, hvor jeg ofte var, er lufthavnen i Frankfurt. Det er en af ​​de største lufthavne i Europa. Ved siden af ​​lufthavnen er der to logistiske zoner fulde af pakhuse med ramper til store lastbiler, men også for mindre varevogne. For at komme ind i lufthavnszonen skal du stoppe foran sikkerhedsbygningen og gå gennem CHECK-IN-processen foran lufthavnen og derefter registrere indlæsning eller losning på destinationslageret. Det er en stor lufthavn, hvorfra fly starter og afgår dag og nat. Jeg har personligt transporteret varer fra Frankfurt lufthavn til:
London heatrow, Milano malpensa, Wien lufthavn, Bruxel zaventem, Luxemburg, Barcelona

Spørgsmålet er naturligvis, hvorfor varer transporteres mellem lufthavne med lastbiler snarere end med fly. Svaret er meget enkelt - transportomkostninger. Omkostningerne ved transport af varer mellem lufthavne med lastbil er bestemt lavere end omkostningerne ved transport af dem med et specielt sendt fly. Fly flyver efter en strengt defineret tidsplan specielt designet til at optimere omkostningerne. Mandag kl. 05 var jeg lastet i lufthavnen i Milano Italia, og næste dag blev en trailer fyldt med dokumenter aflæst i lufthavnen i Bruxeella i Belgien. Det var engangsfragt, og jeg transporterede den ikke på denne rute i hele måneden med at køre rundt i Europa.

Fast linje mellem lufthavne

Faste ruter mellem lufthavne er designet af luftfragtsendere, der håndterer fragt til Amerika og Asien. Personligt rejste jeg på en sådan rute mellem Warszawa lufthavne i Polen - Koln i Tyskland. Ruten løb gennem et par punkter på det europæiske kort for trafikpropper, så vi ikke engang kunne stoppe for at tanke tanken. Brændstofpåfyldning fandt sted først, når de nåede til lufthavnen i tide. Mens losse-registreringsprocessen i Warszawa er begrænset til et besøg på kontoret, er indtjekning i lufthavnen i kolonien en af ​​de mest restriktive. Når du kommer ind i den mest sikre del af Koln lufthavn, skal du gå gennem sikkerhedsportene. Sikkerhedspersonale kontrollerer, om der er knive inde i trucken. Hvis en kniv eller et skarpt værktøj findes i nærheden af ​​chaufføren eller i midten af ​​trucken, vil trucken ikke blive aflæst / lastet, og føreren kan blive bøde og få adgang til at komme ind i flere år.

 

De lossede ikke til tiden; Express leveringstransport

Den travleste periode inden for lufthavnstransport er selvfølgelig præ-feriesæsonen. Millioner af små gaver - pakker sendt fra Asien til Europa og fra Europa til Amerika forhindrer lufthavne som Leipzig i Tyskland i at falde i søvn. Verdens største 'Antanov'-fly, der lander langs motorvejen, er imponerende. Personligt leverede jeg gruppeforsendelser i lufthavnen i Leipzig altid til tiden, lastning og losning blev udført uden problemer. I feriesæsonen transporterede jeg pakker fra Italien til en af ​​lufthavnene i Frankrig. Han navngiver ikke lufthavnen specifikt, fordi han ikke ønsker at lave anti-reklame. Aflæsningen fandt sted meget tæt på startpladen, og for at komme ind var du nødt til at have et specielt kort og en sikkerhedsvagt inde i lastbilen. Efter at have placeret lastbilen under rampen, var du nødt til at forlade lastbilen og lagerområdet, udlevere nøglerne og vente på chaufførens værelse. Efter at jeg ankom til parkeringspladsen ved siden af ​​losningskontoret, bemærkede jeg, at der var for mange lastbiler og chauffører, der ventede på linje til kontoret. Efter mange timers ventetid viste det sig, at pakkerne fra min lastbil ikke blev losset i tide og ikke flyvede med fly på grund af det faktum, at de ikke blev prioriteret. Der var ikke nok plads på flyet, der var ingen ansatte på lageret til hurtig losning.

 

Specielt designet trailere

Semitrailere af megatype med indbyggede hjul i gulvet, løftet med trykluft for at lette hurtig overførsel af lufthavnspaller fuld af varer. Nogle kun transportfirmaer mellem lufthavne accepterer kun denne type trailer. Allerede på niveau med køb af fragt på børsen skal speditøren specificere, om lastbilen er bevæbnet med en lufthavnstrailer. Jeg har set sådanne trailere under losning i Paris Charles de Gaulle Lufthavn (CDG) og omkring Amsterdam Lufthavn Schiphol (AMS).

Customer Review

No reviews yet
 • 0
 • 0
 • 0
 • 0
 • 0
 • Loading
  0/5
 • Unloading
  0/5
 • Access from main road
  0/5
 • Access to a toilet
  0/5
 • Time notification
  0/5
 • Employee culture
  0/5
VISIT
LOCATION
VISIT TIME
REGISTRATION TIME
DOCK NUMBER
PARKING IN FRONT OF THE COMPANY
PAUSE BEFORE / IN THE COMPANY
ON-TIME AWARD
WC TOALET
SHOWER
DRIVERS ROOM
FOOD ACCESS
COFFE ACCESS
KEYS DURING THE VISIT
ENTRY IN ENTRY OUT

Related Articles

ddd
No Internet Connection