Trucker tjekker ind på byggeriet

Trucker tjekker ind på byggeriet

Innovative oplysninger inkluderet i applikationen kan være nyttige i at tage beslutninger om arbejdstiden for chaufføren og bygningsarbejderne.

 

Levering af varer til byggepladser er et ikke-standardt emne vedrørende besøgsregistreringsprocessen. For et par år tilbage leverede jeg et stort vindue på størrelse med en trailer fra Østrig til Danmark, til centrum af København for at være nøjagtig. Det var en rejse med to besætninger (to chauffører i en kabine) gennem havneterminalen i Puttgarden, en kort færgetur og levering af gods på byggepladsen på Københavns Universitet. Vi ankom til byggepladsen lørdag formiddag, fordi det var en stor byggeplads, der var et par veje og nogle førte gennem byens centrum. Vi havde ikke oplysninger såsom de geografiske koordinater for leveringsregistreringsstedet. Efter ankomsten til byggepladsen ledte vi 'manuelt' efter en person, der var ansvarlig for at acceptere leveringen, det viste sig, at leveringen var registreret til mandag formiddag :-)
Jeg huskede endnu en levering af enorme stålrammer nær centrum af Frankfurt am Main, Tyskland. Denne levering var ikke let på grund af højdebegrænsningerne på vejen til byggepladsen og tung personbiltrafik. Byggepladsen var på hovedvejen, men adgangsvejen havde ruter. Leveringen fandt sted i en fast dato-tidsstruktur og tog 2 timer.
En af chaufførerne nævnte leveringen af ​​moderne polystyren til opførelse af en stor lavprisbutik i det centrale Tyskland. Chaufføren modtog information fra speditøren om navnet på byen og gaderne uden et nummer Uden oplysninger om, at han leverede polystyren til byggepladsen. Efter at have nået den vej, der blev udpeget af speditøren, viste det sig, at gaden er meget lang og har tonnagebegrænsninger for lastbiler på grund af dårlige vejrforhold, at signalet i mobiltelefonen blev afbrudt. Chaufføren besluttede at bede beboerne i bygningerne på leveringsgaden om et tip - desværre var ingen af ​​beboerne opmærksomme på byggepladsen. En TRUCKER CHECK IN mobilapplikation med nøjagtige data og en direkte kommunikationskanal af typen 'driver - byggearbejder ansvarlig for indsamling' ville være en ideel løsning i dette tilfælde.
Leveringer til byggepladser er ikke begrænset til byggeri i storbyernes centre, materialer til opførelse af veje, metroer, jernbanelinjer og store vindmøller kan leveres. Specialiserede leverancer af ADR-type diskuteres ikke i dette indlæg.
Registreringsprocessen på byggepladsen finder sted under andre forhold end i logistikcentre på grund af den ændrede størrelse på byggepladsen og mobile registreringspunkter. Normalt modtager chauffører oplysninger såsom adresse og geografiske koordinater fra speditøren og har ingen direkte kontakt med det personale, der er ansvarligt for at registrere modtagelsen af ​​varerne.
En TRUCKER CHECK IN mobilapplikation, der er tilgængelig direkte for chaufføren og bygningsarbejderen, der er ansvarlig for at indsamle leveringen, kunne lette arbejdet for begge parter og aflaste skibets arbejde. Mobilapplikationen skal fjerne problemer, der er relateret til chaufførens arbejdstid.

Efter at have logget ind i applikationen, skal driverne ideelt set have adgang til:


- geografiske koordinater for byggepladsen
- geografiske koordinater for varens modtagelsessted
- adgangskort til byggepladsen fra motorvejen
- oplysninger om forbud mod tonnage og højde for lastbiler
- information om tidsforbud for lastbiler, hvis byggepladsen er placeret i centrum af en stor metropol
- arbejdstid på byggepladsen
- tilgængelighed af mobilnetværk og wifi (især i udviklingslande)
- den nærmeste parkeringsplads for lastbiler
- tydeligt markeret på kortet over ruter for tidligere leverancer
- information om mulige bøder for lastbilchauffører på vej til byggepladsen
- trafikulykker, der kører til byggepladsen
- 'chatrum' mellem chaufføren og den medarbejder, der er ansvarlig for at modtage leveringen

Vision af en let tilgængelig mobilapplikation


Det ville være uacceptabelt for en lastbilchauffør at have en applikation installeret på en mobiltelefon med Android-systemet, og bygningsarbejderen, der er ansvarlig for at indsamle leveringen, har en mobiltelefon med iOS-systemet, hvor der ikke findes nogen version af applikationen. En sådan situation kan forårsage en mangel på kontakt, løsningen er PWA-applikationer - Progresive Web App tilgængelig i Google Chrome og Microsoft Edge browsere. De vigtigste elementer i applikationen skal være AUTO GEOLOCATION af chaufføren og medarbejderen på byggepladsen og 'chatrummet'. Den mobile applikation skal være let at bruge og understøtte arbejdsprocessen og lette arbejdet med fartskriveren.

Vil design af arbejdsmetoder være baseret på information fra mobile applikationer i fremtiden?


Der er en sådan mulighed, men selv hvis dette ikke sker, vil viden, der stammer fra mobile applikationer, forbedre det generelle viden om lastbilchauffører og personer, der er ansvarlige for at registrere modtagelse af varer.

Customer Review

No reviews yet
 • 0
 • 0
 • 0
 • 0
 • 0
 • Loading
  0/5
 • Unloading
  0/5
 • Access from main road
  0/5
 • Access to a toilet
  0/5
 • Time notification
  0/5
 • Employee culture
  0/5
VISIT
LOCATION
VISIT TIME
REGISTRATION TIME
DOCK NUMBER
PARKING IN FRONT OF THE COMPANY
PAUSE BEFORE / IN THE COMPANY
ON-TIME AWARD
WC TOALET
SHOWER
DRIVERS ROOM
FOOD ACCESS
COFFE ACCESS
KEYS DURING THE VISIT
ENTRY IN ENTRY OUT

Related Articles

ddd
No Internet Connection