Slechte recensie op trucker-rate.bad-boss.com portal VS trucker-check-in.com links in CV

Slechte recensie op trucker-rate.bad-boss.com portal VS trucker-check-in.com links in CV

Een vrachtwagenchauffeur vond een nieuwe baan bij een beter bedrijf met een beter salaris. De baas van het bedrijf besloot, toen hij hoorde van de opzeggingstermijn van een maand, niet te betalen voor het werk van de laatste maand en gaf een slechte referentie op, zodat de chauffeur hem niet zou verlaten. Hij plaatste de slechte referentie op TRUCKER-RATE. In reactie daarop plaatste de vrachtwagenchauffeur links naar check-in reviews op TRUCKER-CHECK-IN op zijn cv. Wie zal de nieuwe werkgever vertrouwen - de bestuurder die regelmatig beoordelingen schrijft of de vorige werkgever?

Een vrachtwagenchauffeur checkt in op de logistieke locatie waar u uw goederen laadt of lost. U vult papierwerk in en levert soms een bewijs van inchecken, zoals een ticket, uitdraai of EIR, voordat u doorgaat naar de volgende stap in het truckingproces. Truck-vriendelijke locaties, zoals grote magazijnen, fabrieken en zeeterminals, hebben personeel dat u kan in- en uitloggen. U kunt uw check-in geschiedenis op de trucker-check-in web app zonder extra kosten, het is gratis. Schrijf gewoon wat u denkt over vrachtregistratie - soms is één zin genoeg, soms zijn 10 zinnen niet genoeg.

U hoeft zich niet te registreren of in te loggen op truckercheckin.com! U e-mailt al uw inzendingen naar ons en wij kunnen ze voor u publiceren - met uw gebruikersnaam. Zie het als een microdeel van je cv dat niemand kan uitwissen. U kunt links (URL's) naar uw incheckoverzicht opslaan en ze online en offline bewaren. De tijdlijn van je trucking baan zal op tijd komen om een betere baan te vinden. Een online check-in geschiedenis zal de zichtbaarheid van uw carrière bij een nieuwe werkgever vergroten.

Een kritische beoordeling van een vorige werkgever is een reëel obstakel in de vrachtwagenindustrie. Het is niet nodig oneerlijke werkgevers uit te leggen. Het bekijken van de vrachtregistratie op verschillende locaties is de beste manier om uw professionele vaardigheden te bewijzen aan een nieuwe werkgever.

Related Articles

ddd
No Internet Connection