Trucker CI mobiele applicatie op je mobiel

Wij zijn Progressive Web App op mobiel en desktop

Onze PWA is gebouwd om truckers veel informatie en recensies te geven van truckerplaatsen, truckerproducten, bedrijven, blogposts en parkeerplaatsen.

De PWA minimaliseert het datagebruik om een snelle browse-ervaring te bieden, in een mooie interface. Dus wat u moet doen om het op uw mobiele telefoon of een desktop te installeren, gaat naar truckercheckin.com en wacht tot de web-app is geladen.

truckercheckin pwa image 3

Het toevoegen van uw PWA-pictogram op het startscherm betekent dat de Trucker Check In-app toegankelijk is vanuit uw BEGINSCHERM (dashboard van uw apparaat). Tik op het pictogram in het startscherm en de Progressive Web App van de website wordt geladen met het Splash-scherm dat je hieronder kunt zien.

truckercheckin pwa image 4

Als de gebruiker van de Trucker-app de internetverbinding heeft verloren vanwege een laag netwerksignaal, werkt de "trucker check-in web-app" nog steeds, controleer dan de onderstaande schermafbeelding. Als een vrachtwagenchauffeur zonder internetverbinding in het gebied rijdt, kan hij doorgaan met browsen terwijl hij offline is.

truckercheckin pwa image 1

Tik daarna nogmaals op het pictogram van de webapp en je kunt zien dat alle pagina's die je eerder tijdens het online bekijken hebt bekeken, en dat alle pagina's die je niet hebt bekeken, worden weergegeven op een offline pagina. Schrijf truckercheckin.com de volgende keer niet in het zoekvak van uw browser - klik gewoon op ICOON op uw startscherm en geniet van een volledige schermervaring.

Related Articles

ddd
Trucker Check In Cookie Policy

This web app uses cookies that are necessary to its functioning and required to achieve the purposes illustrated in the privacy policy. By accepting this OR scrolling this page OR continuing to browse, you agree to our privacy policy.

No Internet Connection